17 april 2012

Verkoop van auto's op LPG G3 stijgt explosief

In 2011 was al ruim het dubbele aantal auto's met LPG G3 autogas verkocht ten opzichte van 2010. In het eerste kwartaal van 2012 is het aantal verkochte auto's op autogas wederom bijna verdubbeld ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar.

24 januari 2012

Onbelaste kilometervergoeding mogelijk verlaagd! LPG G3 inbouwen interessanter dan ooit!

Vandaag is bekend geworden dat er een voorstel ligt om de onbelaste kilometer vergoeding van de huidize 19ct te verlagen naar 12 of 13 cent! Dit is zelfs bij het rijden met een LPG G3 autogas installatie niet meer kosten dekkend.
Volgens de ANWB gaat de verlaging van de onbelaste kilometer vergoeding de gemiddelde werknemer zo'n 400 euro extra kosten op jaarbasis. De officiele motieven voor de verlaging van de onbelaste kilometer vergoeding zijn 'het bestreiden van files', maar wat ongetwijfeld zal meespelen is dat dit een substantiele additionele inkomst is voor de Nederlandse schatkist.
Het is nog niet bekend of de verlaging van de onbelaste kilometer vergoeding wordt doorgevoerd. Wat wel duidelijk wordt is dat het inbouwen van een lpg g3 installatie interessanter wordt dan ooit!


29 december 2011

Voordelig LPG G3 autogas tanken wanneer het koud is!

LPG zet hard uit wanneer het warm wordt. Dit houdt in dat u in de zomers minder LPG voor uw geld krijgt, maar in de winter dus meer. Wanneer u de keuze hebt, tank dan autogas in de ochtend aangezien het gas 's-nachts iets een iets hogere dichtheid heeft gekregen door de kou. Vooral wanneer een tankstation te LPG-G3 tank bovengronds heeft staan zal dit een klein verschilletje maken.

19 november 2011

Oldtimer toeslag voor LPG

Waar oldtimers in principe altijd belastingvrij waren, geldt dit niet (meer) vanaf 2012 voor oldtimers die na 31 december 1986 zijn toegelaten en rijden op LPG of diesel. De brandstof toeslag is lang niet zo hoog dan de balasting die u betaalt op een niet-oldtimer, maar kan toch oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Houdt hier dus rekening mee!Verdere informatie

Bereken je omslagpunt en kijk wat jij kan besparen
10 vooroordelen ten opzichte van autogas, wat is waar?
Inbouwprijs van een LPG G3 autogas installatie
Lees hier over de verschillende LPG G3 technologieën
Geschikte LPG G3 auto's
Waar op letten bij tweedehands LPG auto
 
Design downloaded from free website templates.